Életmegváltoztató program…

Mit tennél azért, hogy az életed szebb, jobb legyen?

 

Mit adnál azért, hogy a párkapcsolatod kiegyensúlyozott, boldog legyen?

 

Mit tennél azért, hogy anyagilag független legyél?

 
Ha a következő néhány percet rám szánod, akkor garantálom, hogy most nem kell túl sok mindent tenned ahhoz, hogy mindehhez egy kis lépéssel közelebb kerülj!
 
 
Hilda_2013Még nem ismerjük egymást, Sárai Hilda vagyok, elengedés szakértő és az a célom, hogy minél több emberrel megismertessem az elengedésben rejlő lehetőségeket. Találkozhattál velem már számos médiumban, például a Karma TV-ben, a TV2-n, a Klubrádióban. Gyógyító terapeutaként számos beteg – lelki és fizikai értelemben is – emberrel találkoztam, akiknek az életét megváltoztatta az a tudás, amit tőlem kaptak.
 
A pozitív gondolkodók, agykontrollosok, spirituális előadók és motivációs trénerek által sokszor használt szó és tanács. És mégis, amikor megpróbálunk elengedni valamit, vagy valakit, legtöbbször hatalmas ellenállásba ütközünk és fogalmunk sincs, hogyan csináljuk.
Az Elengedés Konferencia 2011-en bemutatott elengedés módszerek és technikák egyszerűek, könnyen elsajátíthatók és bármely élethelyzetben a segítségedre lehetnek.
Párkapcsolati problémával küzdesz?
Anyagi gondjaid vannak?
Használd az elengedés módszerét és magad is megdöbbenve fogod tapasztalni, hogy már-már szemtelenül egyszerűen kapsz sokkalj jobb eredményeket, mint akarással valaha is kaptál.
 

Elengedés, tudás, csend

 
Iratkozz fel díjmentes hírlevelemre és olyan alaptudást kapsz az elengedésről, ami alapjaiban meg tudja változtatni az életedet! Megismered a csendet, ami körülvesz és segít a döntésekben. Megkapod Lester Levenson és Palacskó András legjobb anyagait, akik ebben a témában komoly szakértők és természetesen kiegészítve kapod hozzá egyszerű, érthető nyelven azt a tudást, amivel minden megváltozhat!
 
 

Kezd érdekelni?

 
 
Mit vesztesz vele?
 
 

      A feliratkozás díjmentes, tehát az “ár” nem jelenthet gondot!
      Ha nem érdekel az információ, amit adok, egyetlen kattintással megszüntetheted, hogy tovább küldjem a leveleket Neked – ezzel az adataidat is kitörlöd az én rendszeremből!
      Ha mégis segít az életeden az elengedés, akkor lehetséges: most ez az egyetlen esélyed arra, hogy megismerd!

 
 

Egyszerűen csak iratkozz fel és ismerd meg jobban!

 
 

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*