Konferencia

ÉLet-megváltoztató konferencia 2013 november 23.

 
 

 
 
Megváltoztatnád az életedet, de nem vagy benne biztos, hogy mit tegyél?
 
Szükséged van arra, hogy a legjobbak mutassák meg Neked: hogyan változtass az életeden?
 
Küzdesz az életben, hogy elérd a céljaidat, megvalósítsd vágyaidat: anyagi sikert, egészséget, boldogságot szeretnél, de eddig semmi nem úgy alakult, ahogy akartad?
 
 

Kezdetnek nézd meg azt a nagyon rövid videót! Mindössze 46 másodperc!


 
 

Van számodra három jó hírünk:

 

Az első jó hír az, hogy egyetlen élő ember van a Földön, aki segíthet rajtad!

 
A történelem során sok ember volt, akiket naggyá tett önzetlenségük, segítő szándékuk. Tanításaik bejárták a világot: vallások, eszmék, filozófiák születettek a nyomukban és sok embernek jobbá tették az életét. Ilyen volt Jézus, Buddha, Lao Ce és még sorolhatnánk a végtelenségig.
 
Persze ők már nincsenek köztünk, csak tanításaik szellemiségük maradt fent nekünk. De van egy közös vonása a legnagyobb tanítóknak! Mind megmondták, hogy a változáshoz egyetlen ember kell!
 
IGEN! Jézus, Buddha és az összes nagy tanító ki mondta: ahhoz, hogy az életed megváltozzon egyetlen ember tud Neked segíteni!
 
 

A második jó hír az, hogy ez az ember elérhető számodra bármikor, ingyen!

 
Ki lehet tehát az a hatalmas emberi lény, aki megváltoztathatja az életedet? Ki lehet az, aki egy csapásra mindent megváltoztat: eltünteti a Téged körülvevő rosszat és megmutatja Neked az irányt: merre van a jó?
 
Keresd meg őt a legelső tükörben, ami a közeledbe kerül! Az egyetlen ember, aki az életedet megváltoztathatja: Te vagy!
 
Te irányítod szokásokkal, döntésekkel valós vagy generált problémákkal, kialakított kapcsolatokkal, választásokkal az életed és Te – csakis TE – vagy képes arra, hogy a jelenlegi irányát az életednek akár gyökeresen megváltoztasd.
 
Tudjuk: a változás nem könnyű! Az emberek 98%-a egyszerűen nem tudja hogyan kezdjen bele…
 
 

Pedig a boldogság tanulható és kivitelezhető!


 
 

A harmadik jó hír az, hogy itt megtalálod az eszközöket, amik GARANTÁLTAN megváltoztatják az életed!

 

Köszöntelek! Engem Sárai Hildának hívnak és 2013 november 23-án rendezem meg az Élet-megváltoztató konferenciát. Meghívtam azokat az embereket, akik már sokaknak segítettek abban, hogy elengedjék a rosszat, a negatívumokat és elérjék céljaikat. Ők fognak előadni ezen a konferencián, ahol mindenkinek megváltozik az élete! A fő témánk természetesen az elengedés, de szó lesz a konferencián a döntésekről, a szokásokról, az életről, a pénzről…

 
 

Kinek érdemes eljönnie az Élet-megváltoztató konferenciára?

 

 • Ha Neked olyan problémák uralják az életed, amelyből nem tudsz kitörni…
 • Ha szeretnél boldog párkapcsolatot; anyagi bőséget; egészséget; ismertséget – akár mindezt egyszerre, de eddig bármibe fogtál nem hozott eredményt.
 • Ha szeretnéd, hogy az idei Karácsonyra már boldogság öntse el a szíved és ne kelljen rágódnod.
 • Mindegy, hogy miben hiszel. Mindegy, hogy mivel foglalkozol. Mindegy, hogy mikor születtél. Mindegy, hogy honnan jöttél. Itt csak kettő kérdés van: Hova tartasz? Hova szeretnél eljutni? Ha ez a kettő úgy tűnik számodra, hogy nincs összhangban, akkor ezen a konferencián ott a helyed!

 
 

Az elengedésről

 
Az elengedés elfogadással kezdődik! Ha elfogadtad, ami van, akkor tudod elengedni. Az elengedés lényegében nem más, mint a problémák, gondok eltüntetése. Erre számos gyakorlat létezik, mi azt fogjuk Neked megmutatni, amit már sokaknak és nekik egytől-egyik bevált.
 

Előadók és előadások az Élet-megváltoztató konferencián

 

A házigazda: Sárai Hilda

 
Hilda_2013Hilda az esemény ötlet- és házigazdája. Összeszervezte – immár harmadszor – a legjobb előadókat, a legjobb témákat, amelyeket megtanulva, alkalmazva sikeressé válhatsz az élet általad választott területein.
 
A konferencián Hilda is előad. Előadásában megérted az Elengedés alapjait és a gyakorlatban is használni fogod azt. Használd az elengedés technikáját és meglátod: azonnal megváltozik az életed.
 
Könnyebben fogsz döntést hozni, könnyebben éled majd napjaidat és sikeres leszel.
 
 
 

 
 

Palacskó András: Engednél-e saját magad kritizálásából?

 
palacsko2Palacskó András immár több mint 20 éve foglalkozik emberekkel és az élet kis és nagy dolgaival. Tanult ehhez mindenfélét, a vallásfilozófiától az asztrológián át a különféle természetgyógyászati módszerekig. De valahol mindig kilógott a sorból, és másképp ragadta meg a dolgokat, mint a legtöbben. Nem kedveli a dogmatizmust, a kész válaszokat és a “miért nem gondolkodsz pozitívan!” jellegű jó tanácsokat. Mindig továbblépett tanulmányaival, elengedve azokat a kapaszkodókat, amit az addigi “igazságai” adtak. Ennek során több külföldi képzésen is részt vett, megismerve azt a három módszert, ami túl lép minden dogmatikus kereten, és a saját végtelenségedet szabadítja fel. Ezek a Mátrix Energetika, a Sedona módszer, melyet Elengedés néven kezdett bevezetni Magyarországon, és végül az Access Consciousness, aminek az első magyar hivatalos facilitátora lett. Mindhárom megközelítés messze túl lép a szabályokon, amiket a legtöbben keresnek, hogy megmutassa azt, ami igazán lehetséges, kívül a dobozon! Ennek során bizony néha dédelgetett hiedelmek törnek össze, de mindig ott a kérdés: Mit szeretnél? Azt, hogy igazad legyen, vagy azt, hogy szabad légy?
 
Működnek-e neked azok a válaszok, amiket a világ ad, vagy másoktól ellestél? Ha nem, akkor miért erőlteted? A szüleink is azt erőltették ránk legtöbbször, ami nekik sem működött, hátha nekünk bejön. Lehet, hogy itt lenne az ideje valami másnak?
 
Nos, mi az elengedés konferencián nem új válaszokat szeretnénk adni, hanem eszközöket, amivel felfedezheted a saját megoldásaidat! Ehhez bizony el kell engedni mindazt, ami az utadba állhat! Görcsös akarás, ellenállás, ítéletek, és fix nézőpontok!
 
Itt van mindjárt az a gondolat, hogy találd meg a saját válaszaidat! Vannak neked olyanok? Vagy buta és ügyetlen vagy? Mi lennél ezek nélkül a nézőpontok nélkül? Mi lenne, ha elengednéd azt az önkritikát, önutálatot, ami már népbetegség! Ez gyakran rejtve jelenik meg, például abban, hogy valakit keresel, aki megmondja neked a tutit, hisz magadtól úgy sem tudnád! Mi van, ha az, hogy eddig nem tudtad, pusztán azért van, mert nem volt a tiéd?
 
Próbáld ki ezt a kérdést egy kicsit, és figyeld meg, hogy mi történik! Ha elkezdenéd magad valamiért lebecsülni, kritizálni ezzel kérdéssel fordíthatsz rajta:
 

 • Mi ebben a jó, amit még nem ismertem el/vettem észre?
 • Mi velem kapcsolatban a jó, amit még nem ismertem el/vettem észre?
 • Ne várj konkrét választ, bár lehet, hogy az is felbukkan!

 
 

 
 

Dienes Maja: A csoda

 
Maja_2013_01

Mindig is érdekelt a spiritualitás de csupán nyolc éve találtam rá az első olyan dologra ami igazán megfogott.
 
A buddhizmus volt a belépőm ebbe a világba majd több tanítás, technika és tanító után leltem rá a Sedona Method csodálatos módszerére, amit legtöbbször elengedés néven ismernek itt Magyarországon. Másfél éve ismerkedtem meg a Access Consciousness-szel ami teljesen lenyűgözött azzal hogy milyen egyszerűen és hatékonyan lehet megmutatni azt a csodát ami mindannyiunkban benne lakozik. Az Access legfőképpen azzal győzött meg, ahogy az egyes embereket a saját erejükbe és tudásukba tudja emelni.

 
Maja ezt a csodát fogja Neked átadni az Élet-megváltoztató konferencián.
 
 

 
 

Szabó Ilona: „Bocsáss meg! Engedd el!”, halljuk az „okosoktól”…

 
ica1

Szabó Ilona – Ica vagyok, SZI Kommunikációs tréner, a módszer kidolgozója, és fejlesztője. Évekkel ezelőtt a hagyományos vállalkozásom mellett létrehoztam SZI Akadémiát, mely egy virtuális Akadémia!
 
Tréningjeimen megmutatom résztvevőknek, hogyan tudják tökéletesen beazonosítani a bennük lévő érzéseket, melyek az életük során nem oldódtak még ki. Ez elengedhetetlen feltétele, hogy mérnöki pontossággal tudják önállóan is kiválasztani, melyik SZI Kommunikációs gyakorlattal tudják teljesen feloldani a bennük lévő energia blokkot, ezáltal elengedni az érzelemhez kötődött viselkedési mintákat.

Tapasztaljuk, hogy folyamatosan érnek bennünket konfliktusok, kritikák, atrocitások. Ez fájdalmat, tehetetlenséget, haragot, bosszúvágyat stb válthat ki belőlünk. Megfigyelhetjük, hogy ilyenkor egészen másként reagálunk a külvilág eseményeire, ingerültebbek vagyunk!
 
Minden érzelmi szinten, másak a megoldásaink, a gondolataink, más az energia szintünk és természetesen másra leszünk fogékonyak, nyitottak, divatos szóval mást vonzunk. Ezért nem mindegy, hogy milyen érzelmi állapotban vagyunk.
 
„Bocsáss meg! Engedd el!”, halljuk az „okosoktól”. Meg is tennénk, csak valaki mondja már meg, hogyan!! Az Elengedés Konferencián, példákon keresztül mutatom be, hogy az Univerzum, hogyan hajlandó saját magát átrendezni a Te érdekedben, ha egy bosszantó konfliktus kapcsán rászánod magad egy tudatos kérdéssor megválaszolására.
 
Megtapasztalhatod, hogy a CSODA nem csak 3 napig tart!
 
 

 
 

Palacskó András: A pénzről

 
palacsko2Mit tudsz a pénzről? A legtöbben a világ hülye válaszait ismerik, és próbálják erőltetni, sikertelenül. Mi lenne, ha feloldnánk az összes fix nézőpontot, és olyan lehetőségeket fedeznénk fel, amik túl vannak a világ dobozain?
 
Az elengedés konferencián játékos, és rendkívül hatékony módon előhozunk és feloldunk néhány rögzült nézőpontot, amik akadályozhatják a pénz áramlásának könnyedségét és örömét. Mi lenne, ha végre megélnénk azt a bőséget, ami lehetséges?
 
Egy kis játék, amit addig is kipróbálhatsz:
 
Figyeld meg a pénzzel kapcsolatos gondolataidat, és tedd fel a kérdést, hogy kihez tartoznak? Te hiszed ezt, vagy csak a környezetedben lévők? Tedd fel a kérdést: Mi egyéb lehetséges?
 
 

Szabó Ilona: „Engedd el és megkapod!” – finom hangolása!

 
ica2Egy egészen különleges törvényszerűséget járunk körbe, mégpedig az engedd el és megkapod törvényét. Sokan, amikor azt hallják, „Engedd el és megkapod!” jogos a felvetés: hogyan tudnám elengedni, amikor annyira szeretném, vágyom rá? És ha már elengedtem, akkor minek az nekem?
 
Megmutatom, hogy valójában min kell tartanunk a figyelmünket és mit is kell elengedni egyidejűleg, hogy megkapjuk mindazt, ami a szívünk igaz vágya vagy még többet.
 
Mindezt egy Teremtő erőt felszabadító gyakorlat bemutatásával illusztrálom.
 
 

 
 

Chi*** Csapó Ida: Kreatív elengedés, azaz az elengedés és a kreatívitás

 
csapo_idaLehet-e kreatívan elengedni? Voltaképpen az alkotás feszültségoldás? Segíti-e az elengedés a kreatívitásunk kibontakozását/kibontakoztatását? Ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ Chi*** Csapó Ida kreatív és ökotudatos lelki egészségőr a választ előadásában.
 
Ida tapasztalata szerint a teremtés nem létezik elengedés nélkül. Mert a blokkokat, az önkorlátozó hiedelmeket nemcsak tudatosítani szükséges, és az elengedést nem csak elméletben szükséges gyakorolni, hanem virtuális, de valóságos tettekkel is. A valóságos tettek megnyilvánulhatnak kreatív tevékenységekben, s ezek nagyon felszabadítóan hatnak, különösen akkor, ha valaki képes hagyni, hogy megnyilvánuljon, ami meg akar nyilvánulni. Idának ugyanis az is tapasztalata, hogy az alkotás, a leghétköznapibb tevékenység, de a kreatív “ügyködés” is akkor lesz igazán örömteli, s emel ezáltal magasabb dimenziókba, spirituális magasságokba bennünket, ha képesek vagyunk elengedni az elvárásainkat. Ha nem akarunk eredményt, ráadásul olyant, amiről szinte pontosan tudjuk, mi az: minek kellene lennie.
 
“Boldogság gyere haza…” Ida fejében és szívében sokszor megjelenik ez mondat. S azért, mert maga is, és azok is megtapasztalják a valóban boldog pillanatokat, perceket, órákat, akik csatlakoznak hozzá kreatív kurzusai alkalmával. Ha te is vágysz kreativitásra akár az elengedésben is, ha szeretnél minél több boldog pillanatot az életedben, akkor ott a helyed, hogy Ida előadását meghallgasd. És vedd ki belőle mindazt, amire ott és akkor szükséged lesz.
 
 

 
 

Gyakorlatok az Élet-megváltoztató konferencián

 
A konferencián nem csupán “elméleti előadásokat”, hanem helyszíni gyakorlatokat is végzünk! Nem mész haza anélkül, hogy ne tudnád pontosan: mit kell tenned ahhoz, hogy minden megváltozzon!
 
 

Szabó Ilona: párkapcsolati gyász elengedése

 

 
 

Maya Dienes: Access Bars

 
Az Elengedés konferencián lehetőség lesz ízelítőt kapni az Access Bars kezelésből is.
Mi is az Access Bars?
A „bárok” a fejen lévő 32 pont amit könnyeden megérintve fel tudjuk oldani a korlátozásokat különböző életterületeken. Ilyen életterületek a pénz, az egészség, a test, a kreativitás, stb.
Gyere el, próbáld ki és lásd meg milyen változások jelennek meg az életeben!

Mikor és hol?

 
Az Élet-megváltoztató konferencia november 23-án (szombat) reggeltől estig tart.
 
Helyszín: MagNet Közösségi Ház , Galagonya terem
 
1062 Budapest, Andrássy út 98.
 
Megközelítés:
 
Földalattival a Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.
 
GPS koordináták:
 
47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E
 
Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban hétvégén nem kell fizetni a parkolásért.
 
 
Az épületen belül a MagHáz Étterem és Teaház reggel 8 órától nyitva lesz.
 
 

Mennyibe kerül?

 
Neked mennyit ér meg az a tény, hogy megváltozik az életed? Mit ne adnál meg azért, hogy képes legyél lemondani a rossz dolgokról, lezárni rossz kapcsolatokat? Mennyit fektetnél be azért, hogy anyagi biztonságban legyél? Megadnál-e bármit az egészségedért?
 
Ez a konferencia teljesen megváltoztatja az életed! Ez a tudás, amit itt kapsz felszabadít és jobbá tesz mindent körülötted – ha Te is így akarod!
 
Rendeld meg most a jegyed, mindössze bruttó 25.400 forintért és változtasd meg az életed!
 
 

Hogyan kell megrendelni?

 

 1. Ki kell töltened az alábbi űrlapot! Ha megteszed, akkor vásárlási kötelezettséget vállalsz!
 2. Kapsz egy e-mailt, amelyben ott lesz minden információ
 3. A jegy árát ELŐRE kell befizetned egy bankszámlára
 4. A befizetés után visszaigazoljuk Neked, hogy jöhetsz és várunk szeretettel

 
 

Még mielőtt megrendelnéd egy nagyon rövid tanács!


 
 

Akkor most cselekedj!

 
Egyszerűen töltsd ki ezt az űrlapot!
 

Teljes név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*