Hanganyag

Mi változtatja meg az életed könnyen?

Végre egy tananyag, ami RÓLAD SZÓL!

 
 
DVD_latvanyterv_lemez
 
 

Teremts új világot magadnak ELENGEDÉSSEL!

 
 

Tonk Emil

 
 
“Na ugye megmondtam?” – hányszor hallottad már ezt rokonoktól, barátoktól, ha valami nem sikerült az életedben? Ugye milyen idegesítő tud lenni? Ahhoz, hogy előrelépj az életben Neked is meg kell tanulnod elengedned az előítéleteidet. Tonk Emil előadásában nagyon pontosan rávilágít arra, hogy “Az előítéletes embert, a társaságban éri utol a magány!” Emil előadásában megtudod: hogyan küzdj le ezer akadályt azzal, hogy az előítéleteidet a sutba dobod.
 
 

Palacskó András

 
 
“A harag rossz tanácsadó” – tartja a mondás. Valójában a harag jó módszer arra, hogy kontrollálj vele másokat vagy éppen mások kontrolláljanak vele Téged. Palacskó András előadása megmutatja Neked, hogyan engedd el a körülötted levő dolgok irányítását és inkább figyelj! Engedd meg az életnek, hogy olyan legyen, amilyen és csodát fogsz látni. András megtanít téged arra, hogy sokkal jobb is lehet az életed.
 
 

Ferenczy László

 
 
Tanuld meg az életed. elvégre Te vagy a felelős érte! Ahol most tartasz az életben az egy elért eredmény… Ide vezettek a gondolataid, az uralkodó vágyaid. Ferenczy László előadásában megtanulod, hogyan alakítsd át a jövődet egy szemvillantás alatt. Ehhez nem kell semmi, “csak” te és az akaraterőd!
 
 

Oravecz Andrea

 
 
Az életben minden benne van, csak mi azt a mozit látjuk, amit elhittünk róla. Minden egyes pillanatban az elménk értelmezi, amit éppen lát, és mi ennek megfelelően fogjuk magunkat jól, vagy rosszul érezni! Oravecz Andrea előadásában négy egyszerű kérdésre mutat rá, amellyel a döntéseidet, gondolataidat pozitívvá teheted és ezáltal az életed is pozitív lesz.
 
 

Sárai Hilda

 
 
Hilda_2013Mi az, ami gondoskodik rólad? Mi az, amiben a legjobban megtalálod a helyes utat? A teljes csend többet segít az életednek, mint azt hinnéd! Tanuld meg Sárai Hilda előadásából, hogyan tudod megtapasztalni ezt az állapotot és ismerd meg hihetetlen erejét.
 
 

Magas szintű előadók, gyakorlatias előadások

 
 
Szerezd meg a 2012-es Elengedés konferencia hanganyagát most hihetetlen kedvezménnyel mindössze 19.900 forintért!
 
 

Megrendeléshez töltsd ki ezt az űrlapot!

Teljes név:*
E-mail cím:*
Számlázási adatok:*
Telefonszám:*